Времеплов: Ствари од детство

 

Уште едно ретро што го инспирираше овој албум.

Сликите се од 80-te su bile godine и Da li se secate?

Skopje & Me на Фејсбук тука и тука.

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s