Приказна за Чаршијата, од Ана

Пред околу година, Ана Нелковска ја подели нејзината приказна за чаршијата со City of Skopje на Фејсбук.

Нас ни останува само да уживаме, а на Ана да и кажеме фала за ова визуелно частење 🙂

 

На Фејсбук:

Скопски
Skopje & Me
City of SKopje

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s