Да се потсетиме.

Некои работи остануваат врежани во потсвест и многу е добро кога некој ќе те потсети дека постоеле 😀

 

Skopje & Me на Фејсбук

One thought on “Да се потсетиме.

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s