Збориме скопски #1

vojocv„Дур бевме копиљана и се криевме по школски дворови од дома да не не’ фатат дека пушиме цигари, преку мирисот на прстите, цигарите ги пушевме во штипки за обесуење алишта. Тоа ни даваше шанса да пушиме до посеруење“.
-Војо Цветановски

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s