Статус на Фејсбук што треба да го научите на памет

На македонецот му е туѓ концептот на гледање на својата (и само својата работа). И не само кај нас, често во светот луѓето се жалат дека некој си дозволува да им суди поради нивните афинитети, избори и еден куп други работи за кои не смее да им се суди.

Затоа, вистинава подолу ќе ја споделувате, ширите и проповедате кај стигнете, затоа што за оваа проблематика, не постои друга вистина освен таа. Ви зазвуче библиски? Нека е така. Празници се, ако ни е преголем залак да се сакаме, тогаш можеме барем да се почитуваме.

Клик
Клик

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s