Кое е најинтересното место во Скопје каде што сте се пољубиле?

kissНа Фејсбук, Скопјани беа прашани кое е најинтересното место во Скопје каде што се пољубиле. Меѓу импресивните (и доста инспиративни одговори 😉 ) првото место убедливо му припадна на еден од крововите во строгиот центар, за кој многу од нив рекоа дека се изнагледал најмногу бакнежи (и само до таму знаеме, за повеќе, понатаму 🙂 ). Меѓу другите интересни локации беа спомнати:

Полициска станица
Шалтер во банка
Погреб (?!)
Игралиштето на стадион
Во вода во базенот „Бисер“
Перон бр. 1 на железничка
Кале
Спроти Француски гробишта

Wow.

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s