Уметност на денот

Марко Георгиевски е уметник, и како што ќе каже самиот, праи ствари и црта работи.
Еве вакви.

Skopje ZDay:

plostadforgetmachogrande

Поголема слика тука.

Целата галерија на Марко тука.

Коментирај

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s